< Terug

Doel van de cursus 70-475 Designing and Implementing Big Data Analytics Solutions

In deze online Microsoft Big Data Analytics cursus leer je meer over het ontwerpen, programmeren implementeren, automatiseren en monitoren van Microsoft Azure cloud platform-oplossingen.

Zo leer je over de data opname, opslag, het ontwerpen en leveren van compute-clusters. Vervolgens ga je verder met batchverwerkingstechnologieën en data beveiligingstools in Azure.

Je leert vervolgens over data opname en ontwerpt rekentools voor real-time verwerking. Ook behandelen we de Lambda-architectuur, Azure Stream Analytics, de provisioning van de componenten van een Azure Data Factory en de implementatie van gegevensverwerkingsactiviteiten in een data gedreven workflow.

Tot slot leer je meer over het monitoren van de Azure Data Factory en het oplossen van problemen, evenals het laden en transformeren van gegevens en ga je verder met het automatiseren van kerntaken met Azure PowerShell en belangrijke functies van Azure Machine Learning voor big data-analyse.

ICT-cursus 70-475 Designing and Implementing Big Data Analytics Solutions | De Kantooropleider

Doelgroep

Softwareontwikkelaar, Data-analist.

Voorkennis

Je hebt ervaring met het gebruik van ontwikkeltools, technieken en ontwerpmethodieken.

Inhoud

Om de inhoud van de ICT-cursus 70-475 Designing and Implementing Big Data Analytics Solutions te bekijken klik je op de knop ‘De inhoud’.

Resultaat

Je hebt ervaring met het ontwerpen, programmeren, implementeren, automatiseren en monitoren van Microsoft Azure cloud platform-oplossingen.

Tevens ben je voorbereid op het MCSA Cloud Platform, MCSE Cloud Platform and Infrastructure of MCSE Data Management and Analytics examen 70-467.

Studiebelasting

Gemiddelde studiebelasting: 18 klokuren.

Online toegang

6 maanden

Versie

Engels

Inbegrepen

Certificaat van deelname ja
Voortgangsbewaking ja
Geschikt voor mobiel ja
Studieadvies Onze consultants zijn beschikbaar om je te voorzien van studieadvies.
Studiemateriaal Gecertificeerde docenten met uitgebreide kennis over de onderwerpen.
Service Service via telefoon of e-mail.

 

Deze pagina delen via je social media? Dat kan natuurlijk door op de onderstaande knop(pen) te klikken!

Share
Print pagina