< Terug

Omschrijving

Tijdens de ICT-cursus CertKit – CV0-002 (CompTIA Cloud+) leer je een cloud infrastructuur te implementeren, te onderhouden en diverse cloud technologieën in te zetten. Ook leer je een cloud omgeving te beveiligen en best practices te gebruiken ten behoeve van cloud implementaties en virtualisatie.

Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn SaaS, PaaS, IaaS, DaaS, virtualisatie, VLAN, data center infrastructuur, RAID levels, troubleshooting, cloud management, beveiliging van de cloud, QoS en nog veel meer.

ICT-cursus CV0-002 CompTIA Cloud+ | De Kantooropleider

Wat is de CertKit?

Met de ICT-cursus CertKit – CV0-002 (CompTIA Cloud+), ontwikkeld door Partner Sinteno,  verkrijg je de meest complete digitale leeromgeving en de beste voorbereiding op de praktijk of het examen.

De CertKit is een dynamisch, uniek certificeringsvoorbereidingsproduct. Dit product biedt je de leer- en certificeringsvoorbereidingstools die volledig zijn geïntegreerd in een omgeving.

Met de CertKit krijg je toegang tot zowel de e-learning, de examensimulatie, een online mentor, examenquizzen, tips, trucs, links en Live LAB´s.

Hier vind je meer informatie over de CertKit »

Doelgroep

Systeembeheerders, netwerkbeheerders.

Voorkennis

Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring in IT netwerken en dataopslag. Het is een pré wanneer je de certificering CompTIA Network+ hebt, maar is niet verplicht.

Resultaat

Na het volgen van deze online cursus ben je in staat zelfstandig een cloud infrastructuur te implementeren en te onderhouden. Tevens ben je optimaal voorbereid op het CompTIA Cloud+ examen CV0-002.

Inhoud

Om de inhoud van de ICT-cursus CV0-002 (CompTIA Cloud+) te bekijken klik je op de knop ‘De inhoud’.

Studiebelasting

Gemiddelde studiebelasting: 15 klokuren.

Online toegang

6 maanden

Versie

Engels

Inbegrepen

Certificaat van deelname ja
Voortgangsbewaking ja
Geschikt voor mobiel ja
Studieadvies Onze consultants zijn beschikbaar om je te voorzien van studieadvies.
Studiemateriaal Gecertificeerde docenten met uitgebreide kennis over de onderwerpen.
Service Service via telefoon of e-mail.

 

Deze pagina delen via je social media? Dat kan natuurlijk door op de onderstaande knop(pen) te klikken!

Share
Print pagina