< Terug

Omschrijving

Met de ICT-cursus CertKit – SY0-501 (CompTIA Security+) bereid je jezelf voor op het halen van de CompTIA Security+ certificering. Je leert specifiek applicaties, netwerken en apparaten te beveiligen.

De Security+ certificering is bedoeld voor netwerkbeheerders die willen leren hoe ze netwerken beter kunnen beveiligen en zelf kunnen controleren op beveiligingsrisico’s. Tevens leer je risicoanalyses en beveiligingsaudits uit te voeren op je eigen netwerk.

Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn malware, cryptography, public key infrastructure, wireless, forensics, disaster recovery, social engineering en nog veel meer.

ICT-cursus CertKit - CSY0-501 (CompTIA Security+) | De Kantooropleider

Wat is de CertKit?

Met de CertKit – SY0-501 (CompTIA Security+), ontwikkeld door Partner Sinteno, verkrijg je de meest complete digitale leeromgeving en de beste voorbereiding op de praktijk of het examen.

De CertKit is een dynamisch, uniek certificeringsvoorbereidingsproduct. Dit product biedt je de leer- en certificeringsvoorbereidingstools die volledig zijn geïntegreerd in een omgeving.

Met de CertKit krijg je toegang tot zowel de e-learning, de examensimulatie, een online mentor, examenquizzen, tips, trucs, links en Live LAB´s.

Hier vind je meer informatie over de CertKit »

Doelgroep

Netwerkbeheerders,  securityspecialisten.

Voorkennis

Het is aanbevolen om het certificaat CompTIA Network+ te hebben of vergelijkbare kennis. Praktijkervaring met beveiliging van netwerken is een pré.

Resultaat

Na het volgen van de ICT-cursus CertKit – SY0-501 (CompTIA Security+) ben je in staat zelfstandig de door jouw beheerde netwerken te beveiligen en periodiek te testen op beveiligingsrisico’s. Tevens ben je voorbereid op het CompTIA examen SY0-501.

Inhoud

Om de inhoud van de ICT-cursus CertKit – SY0-501 (CompTIA Security+) te bekijken klik je op de knop ‘De inhoud’.

Studiebelasting

Gemiddelde studiebelasting: 27 klokuren.

Online toegang

6 maanden

Versie

Engels

Inbegrepen

Certificaat van deelname ja
Voortgangsbewaking ja
Geschikt voor mobiel ja
Studieadvies Onze consultants zijn beschikbaar om je te voorzien van studieadvies.
Studiemateriaal Gecertificeerde docenten met uitgebreide kennis over de onderwerpen.
Service Service via telefoon of e-mail.

 

Deze pagina delen via je social media? Dat kan natuurlijk door op de onderstaande knop(pen) te klikken!

Share
Print pagina