< Terug

Omschrijving

In de CertKit – 70-764 (Administering a SQL Database Infrastructure) leer je onder andere het configureren, beheren en troubleshooten van een SQL Database infrastructuur.

Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn encryptions, data access, auditing, back up data in SQL Server 2016, restoring databases, beheren database integriteit, monitoren van database activiteit en queries, het ontwikkelen en beheren van operators en SQL Server Agents alerts, beheren indexes, statistieken en nog veel meer.

ICT-cursus Cert-Kit - 70-764 (Administering a SQL Database Infrastructure) | De Kantooropleider

Wat is de CertKit?

Met de Cert-Kit – 70-764 (Administering a SQL Database Infrastructure), ontwikkeld door Partner Sinteno, verkrijg je de meest complete digitale leeromgeving en de beste voorbereiding op de praktijk of het examen.

De CertKit is een dynamisch, uniek certificeringsvoorbereidingsproduct. Dit product biedt je de leer- en certificeringsvoorbereidingstools die volledig zijn geïntegreerd in een omgeving.

Met de CertKit krijg je toegang tot zowel de e-learning, de examensimulatie, een online mentor, examenquizzen, tips, trucs, links en Live LAB´s.

Hier vind je meer informatie over de CertKit »

Doelgroep

Databasebeheerders.

Voorkennis

Kennis van relationele databases en basiskennis van Microsoft Windows operating systemen.

Resultaat

Na succesvolle afronding ben je bekend met het configureren, beheren en troubleshooten van een SQL database infrastructuur.

Tevens ben je optimaal voorbereid op het officiële Microsoft examen 70-764: Administering a SQL Database Infrastructure.

Let op: Het examen komt te vervallen per 31 Januari 2021. Wil je advies over welke training je dan kunt volgen, neem contact op met ons support team.

Inhoud

Om de inhoud van de ICT-cursus Cert-Kit – 70-764 (Administering a SQL Database Infrastructure) te bekijken klik je op de knop ‘De inhoud’.

Studiebelasting

Gemiddelde studiebelasting: 28 klokuren.

Online toegang

6 maanden

Versie

Engels

Inbegrepen

Certificaat van deelname ja
Voortgangsbewaking ja
Geschikt voor mobiel ja
Studieadvies Onze consultants zijn beschikbaar om je te voorzien van studieadvies.
Studiemateriaal Gecertificeerde docenten met uitgebreide kennis over de onderwerpen.
Service Service via telefoon of e-mail.

 

Deze pagina delen via je social media? Dat kan natuurlijk door op de onderstaande knop(pen) te klikken!

Share
Print pagina