< Terug

Omschrijving

De CertKit – 220-1002 (CompTIA A+) leidt op voor het examen CompTIA A+ 220-1002, het tweede examen van de CompTIA A+. Deze training behandelt de competenties die verwacht worden van een aankomend IT-professional.

Je krijgt te maken met diverse geavanceerde onderwerpen zoals de verschillende versies van Windows en het proces voor het installeren, de verschillende manieren voor interactie en personalisatie settings en het gebruik van de command line.

Je maakt ook kennis met applicatiemanagement, troubleshooting en hoe je windows applicaties kunt beheren en installeren in het Windows operating systeem.

Tenslotte leer je over het toevoegen van hardware, netwerken in Windows, monitoren van OS, Mac OSX functies en nog veel meer.

ICT-cursus 220-1002 (CompTIA A+) | De Kantooropleider

Wat is de CertKit?

Met de CertKit – 220-1002 (CompTIA A+), ontwikkeld door Partner Sinteno, verkrijg je de meest complete digitale leeromgeving en de beste voorbereiding op de praktijk of het examen.

De CertKit is een dynamisch, uniek certificeringsvoorbereidingsproduct. Dit product biedt je de leer- en certificeringsvoorbereidingstools die volledig zijn geïntegreerd in een omgeving.

Met de CertKit krijg je toegang tot zowel de e-learning, de examensimulatie, een online mentor, examenquizzen, tips, trucs, links en Live LAB´s.

Hier vind je meer informatie over de CertKit »

Doelgroep

Netwerkbeheerders, systeembeheerders.

Resultaat

Na het volgen van deze training ben je in staat zelfstandig ondersteuning te bieden aan eindgebruikers van een IT infrastructuur.

Tevens ben je voorbereid op het CompTIA A+ examen 220-1002.

Voorkennis

Voor het volgen van deze training heb je geen voorkennis nodig. Voor het behalen van je examen is het aan te raden om minstens 12 maanden praktische werkervaring te hebben.

Inhoud

Om de inhoud van de ICT-cursus CertKit – 220-1002 (CompTIA A+) te bekijken klik je op de knop ‘De inhoud’.

Studiebelasting

Gemiddelde studiebelasting: 21 klokuren.

Online toegang

6 maanden

Versie

Engels

Inbegrepen

Certificaat van deelname ja
Voortgangsbewaking ja
Geschikt voor mobiel ja
Studieadvies Onze consultants zijn beschikbaar om je te voorzien van studieadvies.
Studiemateriaal Gecertificeerde docenten met uitgebreide kennis over de onderwerpen.
Service Service via telefoon of e-mail.

 

Deze pagina delen via je social media? Dat kan natuurlijk door op de onderstaande knop(pen) te klikken!

Share
Print pagina