< Terug

Omschrijving

In de ICT-cursus CertKit – 70-331 (Core Solutions of Microsoft SharePoint Server 2013) leer je Microsoft SharePoint Server 2013 configureren en beheren. Ook geeft deze online cursus je een leidraad en best practices voor de implementatie van SharePoint Server 2013.

Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn de configuratie van gebruikersprofielen, configuratie van search, beheren van taxonomy, beveiliging, users & permissions, installatie van SharePoint Server 2013, de belangrijkste functies van SharePoint, service applicaties en nog veel meer.

ICT-cursus CertKit - 70-331 (Core Solutions of Microsoft SharePoint Server 2013)

Wat is de CertKit?

Met de CertKit – 70-331 (Core Solutions of Microsoft SharePoint Server 2013), ontwikkeld door Partner Sinteno, verkrijg je de meest complete digitale leeromgeving en de beste voorbereiding op de praktijk of het examen.

De CertKit is een dynamisch, uniek certificeringsvoorbereidingsproduct. Dit product biedt je de leer- en certificeringsvoorbereidingstools die volledig zijn geïntegreerd in een omgeving.

Met de CertKit krijg je toegang tot zowel de e-learning, de examensimulatie, een online mentor, examenquizzen, tips, trucs, links en Live LAB´s.

Hier vind je meer informatie over de CertKit »

Doelgroep

Netwerk- en systeembeheerders.

Voorkennis

Je bent in het bezit van de MCSA: Windows Server 2012 certificering.

Resultaat

Na het volgen van de online cursus CertKit – 70-331 (Core Solutions of Microsoft SharePoint Server 2013) kun je zelfstandig SharePoint Server 2013 configureren en beheren.

Inhoud

Om de inhoud van de ICT-cursus CertKit – 70-331 (Core Solutions of Microsoft SharePoint Server 2013) te bekijken klik je op de knop ‘De inhoud’.

Studiebelasting

Gemiddelde studiebelasting: 23 klokuren.

Online toegang

6 maanden

Versie

Engels

Inbegrepen

Certificaat van deelname ja
Voortgangsbewaking ja
Geschikt voor mobiel ja
Studieadvies Onze consultants zijn beschikbaar om je te voorzien van studieadvies.
Studiemateriaal Gecertificeerde docenten met uitgebreide kennis over de onderwerpen.
Service Service via telefoon of e-mail.

 

Deze pagina delen via je social media? Dat kan natuurlijk door op de onderstaande knop(pen) te klikken!

Share
Print pagina