< Terug

Omschrijving

In de ICT-cursus/training CertKit – 70-461 (Querying Microsoft SQL Server 2012) leert u de querytaal Transact-SQL voor Microsoft SQL Server 2012. Met Transact-SQL kunt u data opvragen en manipuleren in een SQL Server database. Na het afronden van deze training bent u voorbereid op het MCSA examen 70-461.

Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn het maken van database objecten, querying basics en aanpassen van data, data manipuleren op basis van operators en functions, het maken van functions en triggers, het maken van stored procedures, optimalisatie van queries, XML data en nog veel meer.

ICT-cursus 70-461 Querying Microsoft SQL Server 2012 | De Kantooropleider

Wat is de CertKit?

Met de CertKit – 70-461 (Querying Microsoft SQL Server 2012), ontwikkeld door Partner Sinteno, verkrijg je de meest complete digitale leeromgeving en de beste voorbereiding op de praktijk of het examen.

De CertKit is een dynamisch, uniek certificeringsvoorbereidingsproduct. Dit product biedt je de leer- en certificeringsvoorbereidingstools die volledig zijn geïntegreerd in een omgeving.

Met de CertKit krijg je toegang tot zowel de e-learning, de examensimulatie, een online mentor, examenquizzen, tips, trucs, links en Live LAB´s.

Hier vind je meer informatie over de CertKit »

Doelgroep

Databasebeheerders.

Voorkennis

Je hebt enige ervaring met Microsft SQL Server. Tevens heb je basiskennis van relationele database concepten en ben je bekend met de rol van een database administrator.

Resultaat

Je kunt werken met SQL voor een Microsoft SQL Server 2012. Je kunt data manipuleren en je weet je weg te vinden in een database omgeving met behulp van Transact-SQL.

Inhoud

Om de inhoud van de ICT-cursus CertKit – 70-461 (Querying Microsoft SQL Server 2012) te bekijken klik je op de knop ‘De inhoud’.

Studiebelasting

Gemiddelde studiebelasting: 17 klokuren.

Online toegang

6 maanden

Versie

Engels

Inbegrepen

Certificaat van deelname ja
Voortgangsbewaking ja
Geschikt voor mobiel ja
Studieadvies Onze consultants zijn beschikbaar om je te voorzien van studieadvies.
Studiemateriaal Gecertificeerde docenten met uitgebreide kennis over de onderwerpen.
Service Service via telefoon of e-mail.

 

Deze pagina delen via je social media? Dat kan natuurlijk door op de onderstaande knop(pen) te klikken!

Share
Print pagina