< Terug

Omschrijving

In de ICT-cursus CertKit – 70-464 (Developing Microsoft SQL Server 2012 Databases) leer je database oplossingen te ontwerpen en te implementeren op basis van SQL Server 2012. Tevens leer je hoe je tabellen, views en indexes kunt implementeren. Daarnaast komen ook nog belangrijke onderwerpen aan bod om te leren werken met XML data, Stored Procedures en het optimaliseren van queries.

Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn tabellen & views, indexes, stored procedures, CLR integratie, filestream configuratie, data manipulatie, XML Data, het optimaliseren van queries en nog veel meer.

ICT-cursus 70-464 Developing Microsoft SQL Server 2012 Databases | De Kantooropleider

Wat is de CertKit?

Met de CertKit – 70-464 (Developing Microsoft SQL Server 2012 Databases), ontwikkeld door Partner Sinteno, verkrijg je de meest complete digitale leeromgeving en de beste voorbereiding op de praktijk of het examen.

De CertKit is een dynamisch, uniek certificeringsvoorbereidingsproduct. Dit product biedt je de leer- en certificeringsvoorbereidingstools die volledig zijn geïntegreerd in een omgeving.

Met de CertKit krijg je toegang tot zowel de e-learning, de examensimulatie, een online mentor, examenquizzen, tips, trucs, links en Live LAB´s.

Hier vind je meer informatie over de CertKit »

Doelgroep

Netwerkbeheerders, databasebeheerders.

Voorkennis

Je beschikt over de volgende voorkennis:

  • Kennis met het schrijven van T-SQL queries.
  • Kennis van relationele database concepten.

Deze kennis wordt behandeld in de cursussen Querying Microsoft SQL Server 2012 (exam 70-461) en CertKit – 70-461 (Querying Microsoft SQL Server 2012).

Inhoud

Om de inhoud van de ICT-cursus CertKit – 70-464 (Developing Microsoft SQL Server 2012 Databases) te bekijken klik je op de knop ‘De inhoud’.

Resultaat

Zelfstandig kun je database oplossingen ontwerpen en implementeren op basis van SQL Server 2012. Tevens ben je voorbereid op het MCSE examen 70-464.

Studiebelasting

Gemiddelde studiebelasting: 21 klokuren.

Online toegang

6 maanden

Versie

Engels

Inbegrepen

Certificaat van deelname ja
Voortgangsbewaking ja
Geschikt voor mobiel ja
Studieadvies Onze consultants zijn beschikbaar om je te voorzien van studieadvies.
Studiemateriaal Gecertificeerde docenten met uitgebreide kennis over de onderwerpen.
Service Service via telefoon of e-mail.

 

Deze pagina delen via je social media? Dat kan natuurlijk door op de onderstaande knop(pen) te klikken!

Share
Print pagina