< Terug

Omschrijving

In de ICT-cursus CertKit – 70-761 (Querying Data with Transact-SQL) krijg je de kennis en vaardigheden aangereikt die je nodig hebt op het gebied van TransactSQL. De TransACT SQL wordt gebruikt door alle SQL Server gerelateerde disciplines namelijk: Database Administration, Database Development en Business Intelligence.

Je leert onder andere over het gebruik van tabelontwerpen, een introductie van DML (data manipulation language), queries schrijven voor ingebouwde functies in SQL Server 2016, samenvoegen van data in SQL Server 2016, introductie van subqueries, implementatie van verschillende database objecten en nog veel meer.

ICT-cursus CertKit - 70-761 (Querying Data with Transact-SQL) | De Kantooropleider

Wat is de CertKit?

Met de CertKit – 70-761 (Querying Data with Transact-SQL), ontwikkeld door Partner Sinteno, verkrijg je de meest complete digitale leeromgeving en de beste voorbereiding op de praktijk of het examen.

De CertKit is een dynamisch, uniek certificeringsvoorbereidingsproduct. Dit product biedt je de leer- en certificeringsvoorbereidingstools die volledig zijn geïntegreerd in een omgeving.

Met de CertKit krijg je toegang tot zowel de e-learning, de examensimulatie, een online mentor, examenquizzen, tips, trucs, links en Live LAB´s.

Hier vind je meer informatie over de CertKit »

Doelgroep

Systeembeheerders, databasebeheerders.

Voorkennis

Het advies is om bekend te zijn met de basis van databases.

Resultaat

Na succesvolle afronding van de ICT-cursus CertKit – 70-761 (Querying Data with Transact-SQL) heb je de kennis en de vaardigheden om te werken met TransactSQL dat wordt gebruikt door alle SQL Server gerelateerde disciplines namelijk: Database Administration, Database Development en Business Intelligence.

Ook ben je optimaal voorbereid op het officiele Microsoft Examen Querying Data with Transact-SQL (exam 70-761).

Let op: Dit examen komt te vervallen per 31 Januari 2021. Wil je advies over welke training je dan kunt volgen, neem contact op met ons support team.

Inhoud

Om de inhoud van de ICT-cursus CertKit – 70-761 (Querying Data with Transact-SQL) te bekijken klik je op de knop ‘De inhoud’.

Studiebelasting

Gemiddelde studiebelasting: 25 klokuren.

Online toegang

6 maanden

Versie

Engels

Inbegrepen

Certificaat van deelname ja
Voortgangsbewaking ja
Geschikt voor mobiel ja
Studieadvies Onze consultants zijn beschikbaar om je te voorzien van studieadvies.
Studiemateriaal Gecertificeerde docenten met uitgebreide kennis over de onderwerpen.
Service Service via telefoon of e-mail.

 

Deze pagina delen via je social media? Dat kan natuurlijk door op de onderstaande knop(pen) te klikken!

Share
Print pagina