< Terug

Omschrijving

In deze online ICT-cursus CertKit – CAS-003 (CompTIA CASP – Advanced Security Practitioner) leer je op een hoog niveau IT security toe te passen binnen een complexe bedrijfsomgeving.

Met de CompTIA CASP certificering voor IT professionals toon je aan dat je over uitgebreide kennis van IT security beschikt.

Je leert onder andere de verschillende sectoren en de daarbij horende security risico’s. Je leert verschillende policies en procedures die benodigd zijn binnen organisaties. Je leert hoe je strategieën kunt toepassen om risico’s te beperken en te controleren.

Daarnaast ga je verschillende situaties analysen met risico matrixen voor enterprise security. Tenslotte maak je kennis met verschillende assessments om security te beoordelen.

Andere onderwerpen die aan bod komen zijn architectuur, host devices, security vereisten, mobile devices en nog veel meer.

ICT-cursus CertKit - CAS-003 CompTIA CASP - Advanced Security Practitioner | De Kantooropleider

Wat is de CertKit?

Met de CertKit – CAS-003 (CompTIA CASP – Advanced Security Practitioner), ontwikkeld door Partner Sinteno, verkrijg je de meest complete digitale leeromgeving en de beste voorbereiding op de praktijk of het examen.

De CertKit is een dynamisch, uniek certificeringsvoorbereidingsproduct. Dit product biedt je de leer- en certificeringsvoorbereidingstools die volledig zijn geïntegreerd in een omgeving.

Met de CertKit krijg je toegang tot zowel de e-learning, de examensimulatie, een online mentor, examenquizzen, tips, trucs, links en Live LAB´s.

Hier vind je meer informatie over de CertKit »

Doelgroep

Securityspecialisten.

Resultaat

Na het succesvol afronden van de training ben je in staat op hoog niveau IT security toe te passen in complexe bedrijfsomgevingen.

Tevens ben je optimaal voorbereid voor het examen CompTIA Advanced Security Practitioner (CAS-003).

Voorkennis

Je hebt minimaal 5 jaar ervaring op het gebied van IT security. Daarnaast heb je kennis van CompTIA Security+ of SSCP.

Inhoud

Om de inhoud van de ICT-cursus CertKit – CAS-003 (CompTIA CASP – Advanced Security Practitioner) te bekijken klik je op de knop ‘De inhoud’.

Studiebelasting

Gemiddelde studiebelasting: 21 klokuren.

Online toegang

6 maanden

Versie

Engels

Inbegrepen

Certificaat van deelname ja
Voortgangsbewaking ja
Geschikt voor mobiel ja
Studieadvies Onze consultants zijn beschikbaar om je te voorzien van studieadvies.
Studiemateriaal Gecertificeerde docenten met uitgebreide kennis over de onderwerpen.
Service Service via telefoon of e-mail.

 

Deze pagina delen via je social media? Dat kan natuurlijk door op de onderstaande knop(pen) te klikken!

Share
Print pagina