< Terug

ICT-cursus LinkedIn voor zakelijk gebruik | De Kantooropleider & Partners

Doel van de cursus LinkedIn voor zakelijk gebruik

In de Online (blended) cursus LinkedIn voor zakelijk gebruik leer je om je profiel volledig te maken. Ook weet je na afloop van de cursus optimaal gebruik te maken van LinkedIn via je webbrowser.

Hoe je een account kunt aanmaken, inloggen en je publieke en privé informatie kunt bijwerken en aanvullen zijn items die aan de orde komen.

Daarnaast ga je aan de slag met hoe je mensen, bedrijven en organisaties kunt zoeken en vinden, hoe je berichten kunt sturen en natuurlijk hoe je uitnodigingen kunt versturen met het verzoek voor degene die je uitnodigt, connectie te  laten uitmaken van je netwerk.

Verder kun je statusupdates, gedachten, adviezen en meningen delen met je netwerk, leer hoe je berichten kunt plaatsen via verschillende tools en manieren.

Tot slot staan we stil bij het schrijven van aanbevelingen, artikelen, beheer van een bedrijfspagina, en hoe je kunt zoeken en reageren op vacatures.

Andere onderwerpen die aan bod zullen komen zijn groepen, notificaties, security instellingen, back up en nog veel meer.

Doelgroep

Iedereen die bekend wil worden met LinkedIn voor zakelijk gebruik en alle basis functies die erbij horen om te kunnen werken met LinkedIn.

Voorkennis

Voor deelname aan deze training is geen specifieke voorkennis nodig.

Inhoud van de cursus LinkedIn voor zakelijk gebruik

Om de inhoud van deze cursus te bekijken klik je op de knop ‘De inhoud’.

Studiebelasting

Gemiddelde studiebelasting: 2 klokuren.

Online toegang

12 maanden, 24/7.

Beschikbare taal

Engels.

 

Deze pagina delen via je social media? Dat kan natuurlijk door op de onderstaande knop(pen) te klikken!

Share
Print pagina