< Terug

Doel van de cursus Microsoft Word 2013 – Expert

De online (blended) cursus Microsoft Word 2013 – Expert is bedoeld om je te leren documenten helemaal in jouw stijl af te leveren. Met een inhoudsopgave of index, je wijzigingen bijhouden en afdrukken samenvoegen.

Kortom efficiënt en effectief een document maken!

Naast de traditionele uitleg en instructies krijg je met deze online (blended) cursus Microsoft Word 2013 – Expert een hele reeks oefeningen die je in jouw eigen gebruikersomgeving kunt maken. Aan het einde van de cursus doe je een eindtoets aan de hand waarvan de door jou opgedane kennis van Word wordt getoetst.

Je toch al keurig verzorgde documenten worden nog professioneler. Daarnaast standaardiseer je je werk meer, onder meer dankzij inzet van praktische hulpmiddelen in de opmaak. Ook maak je bestanden toegankelijker door te werken met inhoudsopgaves, voetnoten, bronvermeldingen en koppeling met internet en Office.

Na de cursus Microsoft Word 2013 – Expert doe je meer in minder tijd en bedien je de lezers met een sterker en fraaier document.

ICT-cursus Microsoft Word 2013 | De Kantooropleider & Partners

Doelgroep

Deze cursus is voor iedereen die efficiënter en slimmer wil leren werken met Microsoft Word 2013 en het vervolgniveau reeds ontstegen is.

Voorkennis

  • Basis computervaardigheden
  • Word op het vervolg niveau
  • Microsoft Windows basistechnieken

Inhoud van de cursus Microsoft Word 2013 – Expert

Om de inhoud van deze cursus te bekijken klik je op de knop ‘De inhoud’.

Studiebelasting

Gemiddelde studiebelasting: 32 klokuren.

Online toegang

12 maanden, 24/7.

Beschikbare taal

Nederlands of Engels.

 

Deze pagina delen via je social media? Dat kan natuurlijk door op de onderstaande knop(pen) te klikken!

Share
Print pagina