Cursus Tekstverwerken | De Kantooropleider

Doel van de cursus Tekstverwerken

Tekstverwerken is niet meer weg te denken uit de beroepspraktijk van iemand met een kantoorfunctie. En gelukkig maar: dank zij de tekstverwerker wordt je heel wat werk uit handen genomen. Bovendien kun je diverse werkzaamheden veel professioneler uitvoeren.

Er zijn meerdere programma’s voor tekstverwerken in omloop. Verreweg de meeste bedrijven werken met Microsoft Word.

Het tekstverwerkingspakket Word is enorm uitgebreid. Alles van dit pakket weten is ondoenlijk en gelukkig ook onnodig. Bij de samenstelling van de cursus Tekstverwerken van De Kantooropleider is gekeken naar de vaardigheden die iemand in de beroepspraktijk nodig heeft. Op heel praktische wijze worden deze vaardigheden uitgelegd. Door een groot aantal oefeningen kun je de mogelijkheden van het programma leren toepassen.

Vooropleiding

Geen specifieke vooropleiding vereist.

Inhoud van de cursus

Om de inhoud van de cursus Tekstverwerken van De Kantooropleider te bekijken klik je op de link ‘De inhoud’.

Proefles

Wil je graag weten hoe onze blended learning omgeving eruitziet en hoe deze leeromgeving werkt? Bekijk eens een proefles van Tekstverwerken!

Duur van de cursus

We raden je aan voor deze cursus tien lesweken in te plannen. De studiebelasting is negen tot elf klokuren per week. Natuurlijk kun je de studieduur naar wens aanpassen, afhankelijk van de tijd die je beschikbaar hebt.

Starten

Je kunt op ieder gewenst moment starten met de cursus Tekstverwerken in de unieke digitale leeromgeving van De Kantooropleider.

Diploma / Certificaat

Deze cursus kun je afsluiten met een landelijk erkend LSSO-examen dat via de exameninstantie Examenbureau LSSO wordt afgenomen in één van de examencentra van dit examenbureau. Bij voldoende resultaat geeft dit recht op een landelijk LSSO-erkend certificaat.

Informatie over de examens (examendata en –locaties, examengeld en aanmelding) tref je aan op www.examenbureaulsso.nl.

Share
Print pagina