Even voorstellen

In dit nummer: Academie Mercuur, onze partner voor Noordoost-Nederland

Ze hebben het met trots op hun homepage staan: Academie Mercuur, sinds 1948. Al meer dan 70 jaar neemt Academie Mercuur een prominente plaats in onder de opleiders in Emmen en de provincie Drenthe. Sinds 1 maart jl. doet het bedrijf de werving voor en uitvoering van onze opleidingen in Friesland, Groningen en Drenthe.

We kennen elkaar heel goed. Al bijna 20 jaar is Academie Mercuur één van de klassikale opleiders die o.a. het LSSO-opleidingsaanbod uitvoert. En met succes. Talloze telefonistes, algemeen/medisch/ juridisch secretaresses, administratief en financieel medewerkers en managementassistenten hebben hun diploma van het Examenbureau LSSO via Academie Mercuur behaald.

Toen De Kantooropleider op zoek ging naar partners om het blended learning opleidingspakket uit te voeren, bleek al snel waarom Academie Mercuur al zo lang bestaat. Het bedrijf onderkende meteen het vernieuwende karakter en besloot daarin mee te gaan. Kansen herkennen en kansen pakken, dat blijkt toch altijd weer de sleutel tot succesvol en duurzaam ondernemen!

De inschrijvers op een blended learning cursus in Noordoost-Nederland komen onder de hoede van Ivonne Makken. Ivonne is al ruim 18 jaar de steunpilaar van Academie Mercuur en kent de opleidingen op haar duimpje. Als mensen-mens heeft zij zich ontwikkeld tot een betrouwbare ‘moederkloek’, die waakt over de belangen van haar cursisten en ze met raad en daad bijstaat. Voor ons een geruststellende gedachte, dat we onze cursisten in deze regio aan Ivonne kunnen overdragen. We weten het zeker: u komt bij haar goed terecht!

 

Klik voor een interview met Ivonne op deze link

Share
Print pagina