Even voorstellen

In dit nummer: ICT-4@LL Trainpo!nt®, onze partner voor Zuidwest-Nederland.

 

In Breda staat ICT-4@ll Trainpo!nt al jarenlang garant voor kwalitatieve Microsoft Office-trainingen, waarmee cursisten hun positie op de arbeidsmarkt kunnen versterken. De begeleid-leren-methode zorgt voor een prettige, flexibele trainingservaring en een hoog kennisniveau. Bovendien staat persoonlijk contact bij hen hoog in het vaandel.

 

Daarnaast is het een Exameninstituut voor verschillende labels, wat inhoudt dat er examens worden afgenomen voor een aantal organisaties, zoals VCA- of Wft-examens. Ook is het bedrijf studiebegeleidingsinstituut voor de Regio Breda.

Voor ons was dat voldoende reden om ICT-4@ll Trainpo!nt te benaderen voor een partnerschap. Wij zien onze cursisten graag leren op hun eigen niveau, tempo en leerstijl met constante persoonlijke begeleiding van gespecialiseerde topdocenten. En bij ICT-4@ll Trainpo!nt kan dat.

 

De eigenaren Marion Koijen en Johan van der Made staan ons graag even te woord.

Marion is de eindverantwoordelijke voor het Exameninstituut, organiseert, maakt de planning en weet als geen ander de examenkandidaten gerust te stellen en te motiveren als gastvrouw. Johan verzorgt de Microsoft Office-trainingen en opleidingen.

Door jarenlange onderwijservaring zijn zij beiden nauw betrokken bij de studiebegeleiding. ‘Het is onze passie om mensen verder te helpen op een manier die zo goed mogelijk bij hen past’.

Marion en Johan proberen de deelnemers een rustige en veilige leeromgeving te bieden door hen persoonlijke aandacht te geven en zich te verplaatsen in hun specifieke situatie. ‘We voelen ons meer coach als docent, we gaan samen met ze op weg en wijzen ze mogelijke wegen naar hun eindbestemming. Een soort navigatiesysteem waarop ze blind kunnen vertrouwen.’

ICT-4@ll Trainpo!nt is opgericht in 1998 en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot het huidige professionele opleidingsinstituut waar de cursist centraal staat. Wij hebben er alle vertrouwen in dat ook de deelnemers aan opleidingen van De Kantooropleider zich thuis zullen gaan voelen bij dit opleidingsinstituut in Breda!

 

Judith van Boven (floormanager, officemanager)

Judith heeft een enorme passie voor onderwijs in allerlei vormen. Van huis uit is ze musicus, en mede dat zorgt ervoor dat ze altijd creatief is tijdens het lesgeven. Ze is zelf ook leergierig en steeds op zoek naar nieuwe informatie, waarmee ze haar cursisten verder kan helpen! Een duizendpoot en spin in het web. Floormanager bij TOP-Trainingen (het studiebegeleidingsinstituut) en tevens marketing specialist!

 

Share
Print pagina