Even voorstellen

In dit nummer: Trainspot, onze partner voor Noordwest-Nederland

 

Met een vooruitstrevend en enthousiast team ontwikkelt Trainspot kwalitatieve trainingen om cursisten succesvoller te maken in hun werk of in hun relatie tot de arbeidsmarkt! Hun unieke begeleid-leren-methode zorgt voor een prettige, flexibele trainingservaring en een hoog kennisniveau. Voor ons was dat voldoende reden om Trainspot te benaderen voor een partnerschap. Wij zien onze cursisten graag leren op hun eigen niveau, tempo en leerstijl met constante persoonlijke begeleiding van gespecialiseerde topdocenten. En bij Trainspot kan dat

 

Vincent Scholman weet er alles van. De vestigingsmanager voor Amsterdam vervult bij Trainspot ook de rol van docent Office-leercentrum. “Wat ik het allerleukste aan dit werk vind, is mensen nieuwe vaardigheden leren en kennis laten opdoen”, zegt de sympathieke Utrechter, “we hebben hier nogal wat opleidingen en daarom is het elke dag weer anders”.

 

Vincent probeert met rust, geduld en humor de beste leeromgeving voor zijn cursisten te creëren en werkt inmiddels 4 jaar bij Trainspot. “Ik ben begonnen bij Trainspot als vertaler”, vertelt de 39-jarige, enthousiaste docent, “er was een grote klant die graag de trainingen in het Engels wilde volgen. Ik heb tijdens dit proces alle trainingen vertaald naar het Engels.”

 

Trainspot is begonnen met een vestiging in Utrecht, waarna het sterk groeide. Er kwamen vestigingen in Amsterdam en recent in Rotterdam bij. De werkwijze sloeg erg aan bij de cursisten, getuige ook de zeer positieve beoordelingen: https://www.trainspot.nl/over-ons/referenties-ervaringen/.

 

Wij hebben er alle vertrouwen in dat ook de deelnemers aan opleidingen van De Kantooropleider zich in deze omgeving thuis gaan voelen!

 

Share
Print pagina