Opleidingen

Blended Learning: Vakopleidingen

De partners van De Kantooropleider verzorgen vakopleidingen die zijn ontwikkeld door De Kantooropleider.

Deze opleidingen worden aangeboden via het platform van De Kantooropleider en voorzien jou van de noodzakelijke theoretische kennis en de praktische vaardigheden die JIJ nodig hebt voor je job!

De Kantooropleider verzorgt deze opleidingen via het unieke blended learning systeem.

De Kantooropleider | Vakopleidingen | Blended Learning

Bijna alle cursussen van de vakopleidingen kunnen ook los gevolgd worden. Klik in het menu op ‘cursussen’ om de mogelijkheden te zien.


E-Learning: Sales- & Marketingopleidingen

De partners van De Kantooropleider verzorgen via E-LEARNING leerlijnen Sales & Marketing, die zijn ontwikkeld door partner Sinteno.

De Kantooropleider | Leerlijnen Sales & Marketing | E-learning

Wat is een leerlijn?

Een leerlijn is een met zorg samengestelde bundeling van online leermodules die behoren bij specifiek gedefinieerde functies binnen het commerciële vakgebied.

De volledige online leerlijnen Sales/Marketing dienen als naslagwerk en zijn één jaar lang, 24/7 tot je beschikking. Ze zijn daarmee uniek in hun soort.

Ze worden aangeboden via het platform van De Kantooropleider. Dankzij onze succesvolle aanpak ben je er niet alleen zeker van dat jij je zekerder voelt in jouw werk, maar ga je ook direct concrete resultaten zien in je (toekomstige) sales/marketingfunctie.

Alle online leermodules (trainingen) van de leerlijnen kunnen ook los gevolgd worden. Klik in het menu op ‘cursussen’ om de mogelijkheden te zien.

 

Share