De opleiding Medisch secretaresse 2 wordt door De Kantooropleider aangeboden via een UNIEKE BLENDED LEARNING METHODE met optimale persoonlijke begeleiding!

Opleiding Medisch secretaresse 2 | De Kantooropleider

DE FUNCTIE MEDISCH SECRETARESSE

De opleiding Medisch secretaresse 2 is perfect voor jou, wanneer je de LSSO-opleiding Medisch secretaresse 1 al hebt gevolgd, maar je de specifieke medische kennis en vaardigheden wilt uitbreiden. Je verschaft je hiermee een sterke positie op de arbeidsmarkt voor de gezondheidszorg.

Deze opleiding is niet alleen interessant voor de functie medisch secretaresse in een ziekenhuis, maar ook voor secretariaatsbanen in andere instellingen voor gezondheidszorg en aan gezondheidszorg verwante instellingen. Denk aan verzorgingshuizen, kruisverenigingen, thuiszorg, ziektekostenverzekeraars e.d.

DE LESSEN VAN DE OPLEIDING MEDISCH SECRETARESSE 2

De opleiding Medisch secretaresse 2 van De Kantooropleider bestaat uit zes cursussen. Je gebruikt bij al die cursussen een digitaal lesboek.

Bij ieder onderwerp in een cursus dat extra uitleg nodig heeft zie je een instructiefilm. Daarin geeft jouw docent je echt les.

Je hoeft dus niet naar school en toch krijg je les! Daarna volgen vragen en/of opdrachten met uitwerkingen. Je kunt dus zien of je alles goed hebt geleerd en begrepen.

ALLES regel je vanuit je digitale lesboek:

  • je leest de lesstof en je volgt de lessen via instructiefilms
  • dan leer je deze stof, maakt de vragen en opdrachten én controleer je de antwoorden
  • via ons forum stel je vragen over de lesstof, hierop krijg je binnen een werkdag antwoord
  • als je wilt geef je je op voor GRATIS naar scholingsbijeenkomsten
  • je kunt je opgeven voor het examen (als je wilt!)

Nieuwsgierig hoe het werkt? Bekijk dan een gratis proefles!

Gratis proeflessen! | De Kantooropleider

Share
Print pagina