< Terug

De opleiding Basiskennis Calculatie wordt door De Kantooropleider aangeboden via een UNIEKE BLENDED LEARNING METHODE met optimale persoonlijke begeleiding!

Opleiding Basiskennis Calculatie | De Kantooropleider

DE FUNCTIE

Rente- en kostprijsberekeningen maak jij moeiteloos. Je beheerst op basisniveau alle rekenvaardigheden die van belang zijn in een administratieve functie. In grafieken, indexcijfers en goederenhandel heb je inzicht. Daardoor ben je vooral zeer geschikt voor een functie op een inkoop- en verkoopafdeling van een bedrijf. Natuurlijk kun je ook je plek vinden op een andere administratieve afdeling.

Werk je graag met cijfers en wil je meer inzicht krijgen in de bedrijfsvoering van een organisatie? Dan is de opleiding Basiskennis Calculatie van De Kantooropleider een goede stap op weg naar je doel!

DE LESSEN

De opleiding Basiskennis Calculatie van De Kantooropleider bestaat uit twee cursussen. Je gebruikt bij beide cursussen een digitaal lesboek.

In dat digitale lesboek:

  • Bestudeer je de lesstof.
  • Zie je bij ieder onderwerp dat extra uitleg nodig heeft een instructiefilm. Daarin geeft jouw docent je echt les. Je hoeft dus niet naar school en toch krijg je les!
  • Volgen daarna vragen en/of opdrachten met uitwerkingen. Je kunt dus zien of je alles goed hebt geleerd en begrepen.

Nieuwsgierig hoe het werkt? Bekijk dan een gratis proefles!

Gratis proeflessen! | De Kantooropleider

Share
Print pagina