Over ons

Wat kunnen wij voor JOU betekenen?

De Kantooropleider is gespecialiseerd in het ontwikkelen van opleidingen en cursussen voor kantoorfuncties. Al vanaf 1990 worden via LSSO de opleidingen van De Kantooropleider aangeboden. Ons opleidingsinstituut is CRKBO-erkend.

Wij ontwikkelen vakopleidingen en -cursussen in onze unieke blended learning omgeving . Je kunt deze cursussen via onze partners volgen met optimale persoonlijke begeleiding.

Het is ook mogelijk om via E-LEARNING Sales- en marketingopleidingen (leerlijnen) en -trainingen te volgen.

De opleidingen en cursussen gaan ALTIJD door! Je start op het voor jou gewenste moment en studeert waar en wanneer je maar wilt!

JIJ wilt een opleiding of -cursus volgen om aan de slag te kunnen in een kantoorfunctie of een salesfunctie, of om beter te kunnen functioneren in je huidige baan.
Bij  de partners van De Kantooropleider kun je DIRECT STARTEN!

Examens | Diploma’s | Certificaten

Opleidingen bestaan uit een aantal cursussen. Een cursus kan ook los worden gevolgd. Elke cursus wordt afgesloten met een landelijk erkend LSSO-examen. Dit wordt via de exameninstantie Examenbureau LSSO afgenomen in één van de examencentra van dit examenbureau.

Bij voldoende resultaat verstrekt Examenbureau LSSO een certificaat. Als je een totale opleiding volgt en je aan het einde van de opleiding voldoet aan de slagingsregels, ontvang je een LSSO-diploma. Informatie over examens, kosten en aanmelding hiervoor tref je aan op www.examenbureaulsso.nl.

Partners van De Kantooropleider leiden ook op voor examens BKB en BKC van de Associatie voor Examinering. Dit doen we volgens unieke eigen leerwegen, waarbij de kans van slagen enorm toeneemt. Kijk voor meer informatie bij de opleidingen Basiskennis Boekhouden en Basiskennis Calculatie.

Inschrijving

Wil je direct inschrijven? Klik dan op de knop ‘Inschrijven’. Je kunt DIRECT STARTEN na inschrijving en betaling!

Vragen en informatie

Lyn van de Laar | Contact | De Kantooropleider

Heb je vragen of opmerkingen?

Bel De Kantooropleider (+31 (0)88 822 66 88) of stuur een e-mail naar ons (info@dekantooropleider.nl) of neem contact op met één van onze partners. We helpen je graag verder!

Haal meer uit jezelf en vergroot je kansen! Start nu direct met een opleiding of cursus en schrijf je in.

Heb je nog geen werk, dan heb je met een diploma zeker meer kans op een baan. Heb je al een job, dan zullen extra kennis en vaardigheid zeker door je werkgever op prijs gesteld worden.

Tijdens het studietraject zullen de teams van onze partners je op alle manieren helpen om je studie succesvol te laten verlopen. We hopen dat je op deze site een opleiding of cursus vindt die aansluit bij je wensen!

Share
Print pagina