Over ons

Wat kunnen wij voor JOU betekenen?

De Kantooropleider is gespecialiseerd in het verzorgen van opleidingen en cursussen voor kantoorfuncties. Al vanaf 1995 worden via LSSO onze opleidingen aangeboden. Ons opleidingsinstituut is CRKBO-erkend.

Wij bieden vakopleidingen en -cursussen aan via onze unieke blended learning methode met optimale persoonlijke begeleiding. Bij ons gaan de opleidingen en cursussen ALTIJD door! Je start op het voor jou gewenste moment en studeert waar en wanneer je maar wilt!

JIJ wilt een vakopleiding of -cursus volgen om aan de slag te kunnen in een kantoorfunctie, of om beter te kunnen functioneren in je huidige baan. Bij De Kantooropleider kun je DIRECT STARTEN!

Uitleg over de unieke blended learning methode van De Kantooropleider

Ook is het mogelijk je kennis en vaardigheden naar een hoger niveau te brengen met onze academy-opleidingen en -cursussen (op mbo+/hbo-niveau). Deze worden in trainingsvorm aangeboden.

Lees hier meer om te kunnen zien of je het beste een vak- of academy-opleiding kunt kiezen.

Examens | Diploma’s | Certificaten

Opleidingen bestaan uit een aantal modulen, wij noemen dit cursussen. Een cursus kan ook los worden gevolgd. Elke cursus wordt afgesloten met een landelijk erkend LSSO-examen. Dit wordt via de exameninstantie Examenbureau LSSO afgenomen in één van de examencentra van dit examenbureau.

Bij voldoende resultaat verstrekt Examenbureau LSSO een certificaat. Als je een totale opleiding volgt en je aan het einde van de opleiding voldoet aan de slagingsregels, ontvang je een LSSO-diploma. Informatie over examens, kosten en aanmelding hiervoor tref je aan op www.examenbureaulsso.nl.

De Kantooropleider leidt ook op voor examens BKB en BKC van de Nederlandse Associatie voor Examinering. Dit doen we volgens unieke eigen leerwegen, waarbij de kans van slagen enorm toeneemt. Kijk voor meer informatie bij de opleidingen Basiskennis Boekhouden en Basiskennis Calculatie.

Klachtenprocedure

Wij proberen de cursist zo goed mogelijk van dienst te zijn. Desondanks is het mogelijk dat je ergens niet tevreden over bent. Wij horen dat dan graag van je, zodat we het probleem in overleg kunnen oplossen. Je vindt de klachtenprocedure en het klachtenreglement onderaan de pagina op deze site.

Inschrijving

Wil je direct inschrijven? Klik dan op de knop ‘Inschrijven’. Je kunt DIRECT STARTEN na inschrijving en betaling! Bekijk onze inschrijfvoorwaarden.

Vragen en informatie

Lyn van de Laar | Contact | De Kantooropleider

Heb je vragen of opmerkingen?

Bel dan +31 (0)88 822 66 88 of stuur een e-mail naar info@dekantooropleider.nl. We helpen je graag verder!
Haal meer uit jezelf en vergroot je kansen! Start nu direct met een opleiding of cursus en schrijf je in.

Heb je nog geen werk, dan heb je met een diploma zeker meer kans op een baan. Heb je al een job, dan zullen extra kennis en vaardigheid zeker door je werkgever op prijs gesteld worden.

Tijdens het studietraject zal het team van De Kantooropleider je op alle manieren helpen om je studie succesvol te laten verlopen. We hopen dat je op deze site een opleiding of cursus vindt die aansluit bij je wensen!

Share
Print pagina